dilluns, 5 de març del 2012

"Brave" és el Pixar per juny de 2012 i amb protagonista femenina


“Brave” serà el primer Pixar amb una protagonista femenina. Ja tocava. Han passat molts anys i son moltes les obres mestre de l’animació que la gran productora americana ha deixat per a la història del cinema. Per a dur a terme tal proesa han hagut d’anar fins els segle X i pujar a les Highlands per tal d’explicar-nos la història d’una princesa indòmita que no vol trair entre tres pretendents certament avorrits i amb un grau d’estupidesa més que notable. Ja posats, “Brave” està dirigida per una dona, Brenda Chapman, acompanyada de Mark Andrews. Per al doblatge han anat a parar a bons actors britànics - amb l’accent adequat - com Kelly MacDonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters, o John Ratzenberger. L’estrena està prevista pel juny d’enguany.

Només un inconvenient, Disney ha anunciat que la princesa Merida – així s’anomena la protagonista de “Brave” – passarà a formar part de la nòmina de “Princeses Disney”. Això vol dir que tindrem un marketing impressionant del film i que el personatge el veurem fins a la sopa si la cosa funciona. I com és tradicional en Pixar, funcionarà.

Si voleu saber alguna cosa més de l’argument, perquè no us podeu aguantar fins el juny, podeu llegir el comte “The Bear and The Bow” que és en el que es basa la pel·lícula.