divendres, 23 de març del 2012

Charlize Theron de madrastra malvada a "Snow White and the Huntsman"



La imaginació dels productors de Hollywood no és un dels motors de la humanitat. Ni de lluny. Ara se’ls ha passat pel cap que adaptar el conte de la Blancaneus, amb una bona dosi d’efectes especials, i amb una estètica fosca i gòtica però apta pera tots els públics, i especialment per a adolescents marcats per la sèrie “Crupúsculo”, pot ser una bona manera de fer diners. La recepta és ben fàcil: una història coneguda que pugui ser fàcilment intel·ligible, efectes especials potents, un repartiment convincent, i un director que no posi problemes i no li caigui la cara de vergonya.

D’aquesta manera, aquest estiu, tindrem a les pantalles grans “Snow White and the Huntsman” (Blancanieves y la leyenda del cazador). Dirigida pel deconegut Rupert Sanders i protagonitzada per Charlize Theron – que no para de treballar – Kristen Stewart – que tot i voler sortir de la nissaga “Crepúsculo” sembla destinada als papers virginals – Chris Hemsworth – que te el mateix aspecte que a “Thor” – i un regitzell de bons actors que fan de follets encapçalats per Ian McShane, Eddie Izzard, Bob Hoskins, Toby Jones, Eddie Marsan, Stephen Graham, Ray Winstone i Nick Frost.

No confondre amb “Mirror, mirror” – una altra adaptació cinematogràfica del conte dels germans Grimm -  que aquests dies s’estrena entre nosaltres i on el paper de madrastra malvada el te la Julia Roberts. Coses de l’edat... Posat a triar madrastra malvada em quedo però amb Charlize Theron.  I posat a triar pel·lícula, segurament cap de les dues.