dimarts, 17 de maig del 2011

Tom Hanks torna a la direcció amb "Larry Crowne", una comèdia romàntica al costat de Julia Roberts

Soc fan de Tom Hanks. No ho puc evitar. Ho soc des que el vaig veure a “Bachelor Party” el 1984 i que aquí van batejar com “Despedida de Soltero”. Era com el “Resacón en las Vegas” dels vuitantes, però amb menys mitjans, amb molta sal grossa, i terriblement divertida. I des d’aquest punt, he anat seguint la carrera de Hanks veient-lo créixer com a actor de manera espectacular. Fins i tot les males pel·lícules de Tom Hanks – que en te -  em sembla que ho son menys, simplement pel fer que surt Tom Hanks.

O sigui que al llarg del mes de juliol estaré atent a l’estrena de la seva segona pel·lícula com a director, “Larry Crowne”, una comèdia romàntica que Hanks també protagonitza al costat de Julia Roberts. No és la primera vegada que apareixen junts ambdós en pantalla. Ja van mostrar la seva química a la molt recomanable “Charlie Wilson’s War” (La guerra de Charlie Wilson, 2007) de Mike Nichols. Ja posats, Tom Hanks, a més, també produeix i ha escrit el guió junt amb Nia Vardalos, que també apareix al film junt amb Cedric The Entertainer, Jon Seda, Pam Grier, i Bryan Cranston entre d’altres.

Resulta si més no xocant que Tom Hanks, que és un dels pesos pesant a Hollywood, que te gairebé quaranta pel·lícules a l’esquena, que és un dels productors de més èxit, i que ha guanyat dos Oscars com a actor, només s’hagi aventurat una vegada al mon de la direcció. I és xocant perquè quan va dirigir “The Wonders” el 1996, la cosa no li va sortir gens malament. Així que, tot i la bona experiència, hem hagut d’esperar gairebé quinze anys per poder tornar a veure una pel·lícula amb la seva signatura. Doncs benvinguda sia. Aquí teniu el cartell i el trailer per fer una ullada.