divendres, 30 de desembre del 2011

"Men in black 3" retorna Will Smith i Tommy Lee Jones a la comèdia d'acció de la mà de Barry Sonnenfeld



Pràcticament deu anys sense notícies de Barry Sonnenfeld és molt de temps. La seva carrera cinematogràfica es va concentrar a la dècada dels norantes amb les dues pel·lícules sobre la Familia Adams, dos lliuraments més dels homes de negre i la més que apreciable comèdia àcida i negre “Get Shorty” (“Como conquistar Hollywood”, 1995). Segurament el fracàs estrepitós de crítica i públic que va suposar “Wild, Wild, West” (1999) va frenar una cursa que el va dur a dirigir set pel·lícules entre 1991 i 2002. Des de llavors, alguns treballs per a televisió per a sèries peculiars com “Pushing Daisies”  i poca cosa més.

Però la franquícia de “Man in Black” és massa sucosa com per deixar-la escapar, i el bons resultats econòmics dels dos lliuraments anteriors han fet que Steven Spielberg no dubtés a produir-ne un de nou que, com és el tercer, podrem “gaudir”, naturalment, en 3D.

“Men In Black 3” arribarà amb algunes garanties de qualitat. Al guió podem trobar noms de prestigi com David Koepp o Etan Cohen. Danny Elfman continuarà a la impagable banda sonora i Sonnenfeld tornarà finalment a la direcció per demostrar que és un realitzador interessant amb un sentit força personal de la comèdia d’acció.

Repeteixen, com no podria ser d’altra manera, els inigualables Tommy Lee Jones, Will Smith i Rip Torn i s’afegeixen a la funció Josh Brolin, Emma Thomson i Alice Eve. Podrem veure “Men in Black 3” als voltants de maig de 2012. Serà la protagonista absoluta de la cartellera una mica abans que comencin a ploure els blockbusters d’estiu.